Eisen aan foto's

De foto's van uw kind zijn het visitekaartje bij de opdrachtgevers. Goede foto's zijn dus heel belangrijk!
 

Fotoshoots

Aansprekende foto's zijn het visitekaartje van uw kind. De fotografen van Xapp bieden u verschillende mogelijkheden...

 

 Het aanleveren van kwalitatief goede foto's is erg belangrijk. Vergeet niet dat de foto’s het visitekaartje van uw kind zijn, niet alleen bij ons, maar vooral bij onze opdrachtgevers. 


EISEN AAN DE FOTO'S

Wij kunnen professionele foto’s van uw kind maken. Wij kunnen dan meteen zien hoe uw kind voor de camera staat, aanwijzingen op kan volgen en hoe zelfstandig uw kind is.  Klik voor meer informatie in het menu op fotoshoot. Na een Xapp Fotoshoot is inschrijven bovendien gratis.

Goede foto's van uw kind zijn ook thuis te maken. In de woonkamer of buiten in de tuin. Let op dat een zeer neutrale, onopvallende achtergrond gebruikt moet worden. Besteed zorg en aandacht aan de foto's. Leg uw kind vast op de unieke en spontane manier zoals hij of zij is. Zorg voor leuke kleding en een verzorgd kapsel. Voorkom overdreven geposeerde (glamourachtige) foto's. Let op dat er geen opzichtige sieraden of in het oog springende objecten of logo's op de foto's te zien zijn.

Omdat zonder aansprekende foto’s uw kind geen kans maakt bij onze producenten, nemen wij zonder de juiste foto’s uw inschrijfverzoek niet in behandeling of wordt uw kind, wanneer al ingeschreven, uitgeschreven.

 

AANTAL FOTO'S EN HOE TE VERZENDEN
Bij de eerste inschrijving hebben wij u minimaal vier foto's nodig: minstens drie portretfoto's en minimaal één foto waar uw kind van top tot teen op staat. De digitale foto's verzendt u via het digitale inschrijfformulier en na inschrijving via het digitale update-formulier.


FOTO'S BIJWERKEN
Producenten willen weten hoe uw kind er op dit moment uit ziet. Recente gegevens in het profiel va uw kind zijn dus belangrijk. Bij kinderen van 0-10 jaar moeten elk half jaar de foto's door u worden vervangen. Voor kinderen van 11-18 jaar moet dit jaarlijks. U krijgt hiervoor automatisch een herinnering per email. Let op dat ook de nieuwe foto's van een constante, goede kwaliteit moeten zijn