leeftijd t/m jaar

Welkom bij Xapp KinderCasting

Het kindercasting en modellenbureau Casting, regie en begeleiding. Voor elke productie het juiste kind. Wij zijn verhuist naar kindercasting.nl. Alleen onze database met kinderen staat nog op kindercasting.com.
 


Casting bij Xapp KinderCasting.
Xapp KinderCasting is een casting- en modellenbureau met kinderen uit Nederland en Vlaanderen. Kinderen van Xapp kunnen worden ingezet voor televisie, films, theater, radio, evenementen en modellenwerk. Daarnaast verzorgen wij begeleiding van de kinderen op de set.

Onze online database geeft u een indruk van ons bestand. Daarnaast kennen wij veel kinderen door onze kampen, workshops en fotoshoots. Hierdoor kunnen wij gericht casten en vinden we altijd het juiste kind voor uw productie.


Goed geregeld.
Op de set kan Xapp zorgen voor betrouwbare kinderregie en –coaching of kinderbegeleiding. Daarbij vertrouwen wij op de expertise van een breed netwerk van freelance medewerkers met heel veel ervaring in het werkveld.

Xapp Kindercasting kan u veel werk uit handen nemen,  van fotovoorstel tot casting, contacten met ouders en kinderen, ontheffingen van de Arbeidsinspectie en de uitbetaling van de kinderen.

 

Wij zijn verhuist naar kindercasting.nl. Alleen onze database met kinderen staat nog even hier op kindercasting.com.