MusicalZomerKamp

Het musicalkamp met ervaren docenten, de mooiste locatie en elk jaar weer een onvergetelijke voorstelling!
 

 

ZOMERKAMPEN VAN XAPP 2018

Zomerkampen van Xapp: Acteren op het podium, spelen in een film, opnemen in de studio of maken van een eigen voorstelling. Voor het dertiende jaar organiseert Xapp een zomer lang de leukste en leerzaamste zomerkampen voor alle kinderen uit Nederland en België. Er zijn zomerkampweken voor verschillende leeftijden. MusicalKamp, MuziektheaterKamp, ZangKamp of het filmkamp van Xapp: CineKamp.


MEER INFORMATIE EN OPGEVEN XAPPZOMERKAMP.NL
Xapp zomerkamp heeft een eigen website met nog veel meer informatie over het MusicalKamp, ZangKamp, CineKamp en MuziekTheaterKamp. Kijk voor heel veel foto’s en sfeerbeelden het digitale inschrijfformulier op xappzomerkamp.nl


BEGELEIDERS
Een kamp kan alleen geslaagd zijn met geweldige begeleiders. We werken met een team van ervaren, enthousiaste docent-begeleiders die net dat beetje extra in huis hebben om jullie een onvergetelijke zomerkampweek te bezorgen. Wij werken met ongeveer 7 kinderen per begeleider. 

 

LOCATIE
De Xapp zomerkampen  worden georganiseerd op  Summercamp Heino, in Overijssel. We beschikken daar tijdens iedere kampweek over een eigen huis waar jullie samen met de docent-begeleiders verblijven. Op het park kunnen we verder gebruik maken van een bioscoop/theaterzaal, verschillende repetitieruimtes, sportvelden, een zwemmeer, een overdekt zwembad en een sporthal. Bij het zangkamp vertrekken we per bus naar één van de mooiste geluidsstudio's van Nederland. 

 

KOSTEN
De kosten van een Xapp MusicalKamp bedragen € 399,-. Daarvoor krijg je een volledig verzorgde week, alle maaltijden, allerlei extra activiteiten en een geweldige voorstelling! Voor de MuziekTheaterKamp, het ZangKamp en het CineKamp bedragen de kosten € 499,-.  


 

DATA ZOMERKAMPEN 2017:
Alle gegevens voor de zomerkampen staan op xappzomerkamp.nl