Mooie foto’s zijn het visitekaartje van uw kind bij onze opdrachtgevers. Maar ook ouders en grootouders genieten van professionele foto’s van hun (klein-)kinderen.


INHOUD
De individuele fotoshoot van Xapp Kindercasting is een uitgelezen kans om tegen een aantrekkelijk tarief digitale foto’s van uw kind (4-18 jaar) te laten maken. Een fotoshoot duurt ongeveer twintig minuten en resulteert in minimaal 25 professionele foto’s. Natuurlijk is het mogelijk om tussentijds om te kleden of te kiezen voor een andere haarstijl. Verder is het mogelijk om aan het einde van de shoot met een broertje of zusje op de foto te gaan.

U kiest zelf waar u de foto’s voor wilt gebruiken: een aanvulling van het profiel op Xapp Kindercasting, een mooie foto aan de wand of misschien heeft u een ander idee.


DATA EN KOSTEN
Eerstvolgende data & plaatsen:


- zaterdag 02 juni 2018, Dalfsen

De kosten bedragen € 65,- voor een fotoshoot van ongeveer twintig minuten U ontvangt binnen enkele werkdagen na de shoot een CD-Rom met minimaal 25 foto’s in een hoge resolutie en zonder storende logo’s.


OPGAVE
Inschrijven is mogelijk via het inschrijfformulier onze vernieuwde website kindercasting.nl 

 

Hoe leuk is het om gezamenlijk op de foto te gaan? Een Fotoshoot Kwartet biedt de mogelijkheid om individueel en samen gefotografeerd te worden.

INHOUD
Bij een Fotoshoot Kwartet fotograferen we niet één, maar vier kinderen tegelijk, tegen een gereduceerd tarief. De kinderen (4-16 jaar) worden individueel en samen gefotografeerd. Alle combinaties zijn mogelijk: broers,  zussen, vrienden en/of vriendinnen. Een fotoshoot duurt ongeveer een uur en resulteert in minimaal 25 professionele foto’s per kind. Natuurlijk is het mogelijk om tussentijds om te kleden of te kiezen voor een andere haarstijl.

U kiest zelf waar u de foto’s voor wilt gebruiken: een aanvulling van het profiel op Xapp Kindercasting, een mooie foto aan de wand of misschien heeft u een ander idee.

De kosten bedragen € 150,- voor een fotoshoot van ongeveer 60 minuten. U ontvangt binnen enkele werkdagen een CD-Rom met minimaal 25 foto’s per kind in een hoge resolutie en zonder storende logo’s.

OPGAVE
Inschrijven voor de fotoshoot "Kwartet" is mogelijk door telefonisch een afspraak te maken: 0529 430 249. Inschrijving is definitief na schriftelijke bevestiging van Xapp.