Workshop Xapp KinderCasting

Camera-acteren, auditietraining, tekstbehandeling, zang en nog meer.
 

CastingWorkshop

In één dag les krijgen in verschillende disciplines van mensen afkomstig zijn uit in het werkveld. Hoe leerzaam is dat?

Op het programma staat onder andere:
- camera-acteren 
- theateracteren
- tekstbehandeling
- auditietraining
- presentatie

 Xapp verzorgt een speciale castingworkshop voor alle kinderen van 7 t/m 14 jaar. Heb je altijd al meer willen weten over het werken bij film, televisie of theater? Wil je goed voorbereid op een auditie willen verschijnen? En wil je de mensen achter Xapp Kindercasting ontmoeten? Dan is de Xapp Castingworkshop precies wat je zoekt.

INHOUD
Tijdens de Castingworkshop volg je vier verschillende workshops.
Bij de Auditietraining krijg je alle tips en trucs te weten die je helpen zelfverzekerd en goed voorbereid op een auditie te verschijnen. Zo hoef je nooit meer achteraf te denken: 'Had ik maar."

Tijdens de twee workshops Theater-acteren en Camera-acteren werken ervaren docenten samen met jou aan korte dialogen en scènes uit filmscripts. Ligt jouw talent bij Theater-acteren en zien we jou op het podium terug? Past naturel spel voor de camera beter bij jou? Of misschien wel allebei. 

Bij Podiumvaardigheden en Presentatie geven we je tips en trucs om je beter te presenteren. Denk daarbij aan het voordragen van een tekst, een flitsende korte dans of misschien kies je liever voor zang? Aan jou de keuze! Je bereidt thuis een korte presentatie voor, waar we samen mee aan de slag gaan.


DOCENTEN:
De workshops worden gegeven door een afwisselend team van ervaren, enthousiaste docenten, ieder met hun eigen vakgebied en met ervaring in het werken met kinderen: Jasper de Bruijn (HKU-Theater), Thomas van Gerwen (Dans Academie Amsterdam), Manon Geers en Sander Berendsen (Nederlandse Musical Academie), Veerle Ruizendaal (o.a. Kinderen voor Kinderen), René vd Veen (fotograaf), Björn Zillen en Ria Kroon (Castingdirectors Xapp Kindercasting).

FOTO'S
Tijdens een Castingworkshop kan je ook foto’s laten maken. We maken een serie naturel portretfoto’s van je. Jij leert ondertussen wat je bij een officiële opdracht-fotoshoot kunt verwachten. Binnen enkele werkdagen na afloop van de workshop ontvang je een Cd-rom met minimaal 25 foto’s, rechtenvrij, thuisgestuurd. Gebruik deze foto’s voor jezelf of voor een inschrijving bij een castingbureau!


DATA EN KOSTEN
De Xapp Castingworkshop wordt op twee locaties gegeven, op zaterdag van 10.00-17.00 uur.
Eerstvolgende data: 

- zaterdag 07 april, 2018, Zwolle
- zaterdag 16 juni 2018, Vleuten

De kosten van een compleet verzorgde dag, inclusief lunch en versnaperingen en een herinnering na afloop zijn € 95,-. De fotoshoot kost, in combinatie met een castingworkshop, slechts € 35,-.

OPGAVE
Inschrijven is mogelijk via het inschrijfformulier op onze vernieuwde site kindercasting.nl